Strona glówna  •   Chat sportowy  •   FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Rejestracja  •   Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Zaloguj 
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Dyskusja o Betsson
Autor Wiadomość
athletics

Wysłany: 2008-05-20, 20:43   Dyskusja o Betsson

Zapraszam do dyskusji na temat firmy Betsson

miszcz_gry 
zbanowany

Wysłany: 2008-12-08, 18:02   

Do wczoraj miałem całkiem dobre zdanie o tej firmie, ale po ostatnich przygodach zdecydowanie odradzam. Jeśli wpłacasz kasę to są dla Ciebie wszystkim, ale jak masz ty prośbę lub pytanie to potrafią strzelić focha.

Główne grzechy:

- długie ładowanie strony
- ich formularz kontaktowy to tylko teoria ( nigdy do nich nie dotarło pytanie wysłane w ten sposób )
- długie oczekiwanie na odpowiedź mailem ( 2-3 dni )
- utrudniony kontakt z supportem poprzez czat, jeśli już uda nam się połączyć z pracownikiem to odpowiada gotowymi regułkami na zasadzie kopiuj/wklej, a gdy pytanie przerasta jego poziom intelektualny to potrafi się rozłączyć. Pytasz o kontakt z przełożonym - szkoda czasu, albo każe pisać na pomoc@betsson.com albo wywalić czat.

Trochę tego jest, ale od "Światowej klasy Obsługi klienta" należy chyba coś wymagać.

Damien 

Wysłany: 2008-12-18, 23:34   

powiem tak...fakt że kilku kont miec nie mozna...ale ughrałem tu 700zl..i przy wypłacie pieniądze mi zabrali..bo posiadam 2 konta...totalna bzdura !! heh ... promocji mają dużo, ale nie polecam.

Liga Polska w BetClick.com. Zarejestruj się i zagraj!
Odpowiedz do tematu

Opcje 
Zezwolenia Opcje