Wysłany: 2008-12-08, 18:02
Do wczoraj miałem całkiem dobre zdanie o tej firmie, ale po ostatnich przygodach zdecydowanie odradzam. Jeśli wpłacasz kasę to są dla Ciebie wszystkim, ale jak masz ty prośbę lub pytanie to potrafią strzelić focha.
Główne grzechy:
- długie ładowanie strony
- ich formularz kontaktowy to tylko teoria ( nigdy do nich nie dotarło pytanie wysłane w ten sposób )
- długie oczekiwanie na odpowiedź mailem ( 2-3 dni )
- utrudniony kontakt z supportem poprzez czat, jeśli już uda nam się połączyć z pracownikiem to odpowiada gotowymi regułkami na zasadzie kopiuj/wklej, a gdy pytanie przerasta jego poziom intelektualny to potrafi się rozłączyć. Pytasz o kontakt z przełożonym - szkoda czasu, albo każe pisać na pomoc@betsson.com albo wywalić czat.
Trochę tego jest, ale od "Światowej klasy Obsługi klienta" należy chyba coś wymagać.
_________________ życie to gra, bet-at-home to syf
powiem tak...fakt że kilku kont miec nie mozna...ale ughrałem tu 700zl..i przy wypłacie pieniądze mi zabrali..bo posiadam 2 konta...totalna bzdura !! heh ... promocji mają dużo, ale nie polecam.